Varför Coffydoor?

Få saker har en så självklar del i ens vardag som vårt kaffe. Men trots att vi är den mest kaffedrickande nationen i världen så finns det uppenbara brister i hur kaffemarknaden tillgodoser våra behov. Otillgängligt, höga priser och med varierande kvalitet kände jag mig personligen frustrerad när jag skulle navigera i kaffelandskapet.

Grundare

Jonathan Johansson

Varför jag startade Coffydoor

Som e-handlare och nationalekonom i grunden med en förkärlek för espressos såg jag ett unikt tillfälle att välja det bästa från kaffebranschen idag, och möta det som dagens konsument efterfrågar.

Tankar kring hur Coffydoor kunde bli den godaste, smartaste och mest prisvärda kaffetjänsten i sitt segment började ta form.

Coffydoor är inte bara ett varumärke med förstklassiga kaffekapslar i återvunnet material levererade direkt till din dörr, det är inte heller bara utvalda blends rostade i ett av Italiens främsta rosterier.

För mig är det mer än bara kaffe, även om jag inte tar lätt på min morgonespresso...det är förkroppsligandet och möjligheten att ge människor energi för att få dem att känna sig redo att gå efter precis det du vill uppnå idag, imorgon och på daglig basis.

Coffydoor är mitt försök att uppnå att bara vara en liten del av det för människor i stor skala.

En garanterat bra start på dagen helt enkelt.

Ett kaffe i världsklass.

Med bönor från till stor del familjeägda plantage där kaffets konst gått i arv i generationer, som vårdas och rostas i ett av Italiens främsta rosterier så att vi ska kunna erbjuda dig en morgon att se fram emot, året om.

Den perfekta starten på dagen, varje morgon.

Som Coffydoormedlem får du:

-Spara minst 20% på alla ordrar
-Alltid gratis klimatsmart hemleverans
-Medlemspoäng att handla för
-Lojalitetsprogram som ger dig förtur till provsmakningar och exklusiva nyheter