Vad säger ditt kaffe om dig?

Dricker du ditt kaffe med eller utan mjölk? Ska det vara rykande varmt eller kanske rent av kallt? Tro det eller ej, men hur du föredrar att dricka ditt kaffe kan avslöja en hel del om din personlighet! 

Enligt en studie publicerad av psykologen Ramani Durvasula i boken “You Are WHY You Eat” framgår att det finns ett samband mellan olika personlighetsdrag och vilken typ av kaffe som föredrogs. Vi rekommenderar så klart att du tar studien med en nypa salt, men nog ligger det lite sanning i det?

Svart kaffe

Du gillar det tidlösa och klassiska med smak för det stilrena och enkla – liksom ditt kaffe. Ibland kan du kanske uppfattas som något tystlåten och lättretlig, men framför allt kännetecknas du av en stort tålamod och en effektivitet utan dess like. Du gillar inte förändring och föredrar att göra saker på ditt (rätt) sätt. 

Latte, mjölk eller socker i kaffet

Du är ganska lätt att förstå sig på och söker gärna trygghet i din omgivning. En typiskt “people pleaser” som gillar att vara människor tillfreds. Du är generös och delar gärna med dig av dig själv och din tid till andra, något som tyvärr gör att du ibland lägger lite för stort fokus på andra och glömmer bort att tänka på dig själv.

Kaffedrinkar och cold brew

En spontan trendsättare som älskar att prova nya saker, som en lyxig kaffedrink eller en cold brew till exempel (med kaffekapslar från Coffydoor, såklart)! Med livlig fantasi är du en riktig stjärna i sociala sammanhang, även om du kan vara lite slarvig då och då. Ibland händer det att du väljer den enkla vägen ut istället för att ta tjuren vid hornen, så att säga.

Den väldigt specifika beställningen

Du gillar att ha kontroll – en perfektionist som är väldigt noggrann med det mesta i livet. Emellanåt tenderar du att oroa dig för mycket om vad din omgivning tycker och tänker. Du följer regler och bestämmelser till punkt och pricka, vilket ibland kan få dig att framstå som något självisk. 

Snabbkaffe

Du tar livet som det kommer med en avslappnad och ganska obrydd attityd. Lite “mañana, mañana” kan man säga. Planering är inte din bästa egenskap och inte heller att grotta ner dig i små detaljer, för mycket av det där kan ju faktiskt vänta till imorgon.  

__________________


Känner du dig träffad? En aning? Inte alls? Oavsett vad som är den perfekta koppen kaffe för dig blir den ännu godare med kapslar från Coffydoor. Med vår kaffeprenumeration får du riktigt gott kaffe, direkt hem till dörren. Du anpassar enkelt smak, mängd & frekvens efter dina önskemål – resten fixar vi. Njut av krämiga Lungo, Espresso och Ristretto från Coffydoor, helt utan bindningstid. Beställ dina kaffekapslar online redan idag!

Tillbaka till blogg