5 anledningar till varför tusantals svenskar byter till COFFYDOOR 

På knappt två år har COFFYDOOR växt från bara ett fåtal medlemmar till över 5000+, endast i Sverige! Vad gör COFFYDOOR annorlunda mot alla andra kaffekapsels-varumärken?

"Den perfekta koppen kaffe." 

"Spotifygrundaren satsar på hemleverans av kaffekapslar."

1. Ett billigare alternativ

De tyckte att det vanliga kapselalternativet höll en prisnivå som gör det svårt för gemene man att kunna unna sig varje morgon, där man dessutom betalar mest för varumärket. COFFYDOOR ville göra saker annorlunda, därav har de lyckats bli i snitt 35% billigare mot märkeskapslar, även med fri hemleverans.

2. Prenumeration utan bindningstid  

COFFYDOOR ger alla chansen att prova kaffet riskfritt. För bara 69 sek får man testa 30 kapslar med fri hemleverans. Dessutom kan du till och med få tillbaka dina 69kr om du mot all förmodan inte gillar kaffet.

3. Tre fantastiska smakupplevelser

Med COFFYDOOR får du smaken precis som du vill ha den. Du väljer emellan Lungo, Espresso och Ristretto. Gör en intensiv shot eller kanske en skummad latte. Möjligheterna är oändliga.

4. Inga kompromisser

En kaffekapsel som både har styrka och härlig crema, men utan den där beska eftersmaken. COFFYDOOR är en kaffekapsel anpassad för just svenska smakpreferenser, utan kompromisser.

5. Smidigare. På riktigt. 

Kapslarna fungerar till alla Nespresso® Original-Line maskiner. Du väljer själv hur ofta du vill få leverans och kaffet levereras i hela Sverige, till och med till landstället.

“Vi har testat oss till de främsta bönorna från världens alla hörn, där b.la robustabönor från Etiopien och arabicabönor från Brasilien noga valts ut, för att sedan rostas i ett av Italiens äldsta kafferosterier på traditionellt vis."

— Jonathan, VD & Grundare

Vad våra kunder säger

Coffydor har det i särklass godaste kapselkaffet på marknaden. Det lever verkligen upp till vad som utlovas! Dessutom är det oerhört smidigt att själv kunna bestämma när man vill ha sitt kaffe hemskickat och hur mycket av varje sort.

Anna

Verified Buyer

Riktigt gott kaffe och väldigt bekvämt att det levereras hem i brevlådan i den takt som du önskar. Aldrig utan kaffe hemma längre.

Lisa

Verified Buyer

Förstår inte hur vi klarade oss utan Coffydoor tidigare. Så smidigt att få hem kaffet i brevlådan och få njuta av det goda, krämiga kaffet i vår takt! 5+ 

Adam

Verified Buyer

ERBJUDANDE!

Testa 30 kapslar för 69 SEK

Du bestämmer kaffesort, mängd och hur ofta du vill ha det levererat. Vi ordnar resten.

Gratis hemleverans i hela Sverige

Smakgaranti eller pengarna tillbaka

Ändra varianter och mängd när du vill

FRI HEMLEVERANS, ALLTID! 
Oavsett när du beställer eller hur lite. Så får du kostnadsfri hemleverans av oss. Direkt till dörren!

30 DAGAR SMAKGARANTI 
Är du inte nöjd med vårt underbara kaffe? Då får du självklart alla pengar tillbaka.

ÖVER 1 MILJON SÅLDA KAPSLAR
Coffydoor har snabbt blivit ett självklart val hemma hos över 4500 hushåll. Testa du också!

Vanliga frågor