5 anledningar till att tusentals svenskar har bytt till COFFYDOOR

På endast 1.5 år har COFFYDOOR växt från bara ett fåtal medlemmar till över 5000+, endast i Sverige! Hur kan det komma sig och varför väljer tusentals att gå ifrån sina vanliga alternativ. Vad valde Coffydoor göra annorlunda mot alla andra kaffekapsels varumärken?

1

En kapsel för Sverige

De kände saknaden för en kaffekapsel anpassad för just svenska smakpreferenser. En kaffekapsel som både har styrka och härlig crema, men utan den där beska eftersmaken.

2

Ett billigare alternativ

De tyckte att det vanliga kapselalternativet höll en prisnivå som gör det svårt för gemene man att kunna unna sig varje morgon, där man dessutom betalar mest för varumärket. COFFYDOOR ville göra saker annorlunda, därav har de lyckats bli i snitt 35% billigare mot märkeskapslar, även med fri hemleverans.

3

Ett prova på erbjudande utan risk

COFFYDOOR ger alla chansen att prova kaffet riskfritt. För bara 69 sek får man testa 30 kapslar med fri hemleverans. Dessutom kan du till och med få tillbaka dina 69kr om du mot all förmodan inte gillar kaffet.

4

Tre otroliga smaker

Med COFFYDOOR får du smaken precis som du vill ha den. Du väljer emellan Lungo, Espresso och Ristretto. Gör en intensiv shot eller kanske en skummad latte. Möjligheterna är oändliga.

5

Smidigare Påriktigt

Kapslarna fungerar till alla Nespresso® Original-Line maskiner. Du väljer själv hur ofta du vill få leverans och kaffet levereras i hela Sverige, till och med till landstället.

Vad Säger Kunderna

4.6/5

Bästa kapselkaffet "so far"

Kaffet är bland det godaste jag hittills har smakat! Vi har kaffemaskinen i husbilen och dricker det enbart där, när vi har eluppkoppling. Därför har jag en vilande prenumeration så jag mallar när jag behöver mer. Fungerar smidigt och jag får alltid trevlig respons. Tack för kaffet!🙂  

MARTIN

Coffydor har det i särklass godaste…

Coffydor har det i särklass godaste kapselkaffet på marknaden. Det lever verkligen upp till vad som utlovas! Dessutom är det oerhört smidigt att själv kunna bestämma när man vill ha sitt kaffe hemskickat och hur mycket av varje sort. Väldigt smidigt med deras abonnemang helt enkelt med snabba leveranser. Rekommenderas starkt!

KLARA

Riktigt gott kaffe och väldigt bekvämt…

Riktigt gott kaffe och väldigt bekvämt att det levereras hem i brevlådan i den takt som du önskar. Aldrig utan kaffe hemma längre. Gillar hur de olika smakerna verkligen gör riktigt goda koppar kaffe. Funkar jättebra som både espresso, lungo men även cappuccino och latte för den som gillar det!

INGRID

Vanliga frågor

PROVA PÅ ERBJUDANDE

30 kapslar för 69kr med fri hemleverans.

69 kr