Kapselkaffe vs. Espressomaskin: Vad ska du välja?

Att köpa rätt kaffemaskin till hemmet är A och O för att kunna servera den perfekta koppen kaffe. Idag finns det en rad olika typer av kaffemaskiner att välja bland – från kapselmaskiner och espressomaskiner, till klassiska kaffepressar, kaffebryggare och mycket mer.

Med så många olika maskiner att välja mellan kan det vara lite knepigt att ta rätt beslut. Vi gör det kanske till en stor grej, kaffe är ju trots allt kaffe oavsett vilken maskin du använder. Men vi vill ju se till att varje kopp är din bästa kopp, oavsett när på dagen eller under vilka omständigheter du bestämmer dig för att njuta lite extra.

Nyckeln till en riktig god kopp kaffe ligger i ju nämligen i bryggprocessen och hur väl den processen passar in i din vardag. Varje kaffemaskin är speciellt framtagen för att tillgodose olika behov och för att hitta din perfekta kaffebryggaren  gäller det att veta vad som är viktigt för just dig.

Coffydoor erbjuder vi högkvalitativa kaffekapslar till Nespresso®-maskiner från deras original line. För dig som vill njuta av en rykande färsk kopp kaffe, på dina villkor. Kanske är det den perfekta lösningen för dig? Låt oss djupdyka bland fördelarna med kapselkaffe!

Hur funkar en Nespresso®-maskin?

Först och främst är det såklart bra att veta hur det hela faktiskt fungerar. En Nespresso®-maskin brygger kaffe med kapslar som sätts in i maskinen. När kaffekapseln placeras i maskinen öppnas den med hjälp av ett högt vattentryck. Vattnet rinner genom kapseln och ut kommer den perfekta koppen kaffe. Enkelt, eller hur?

Kaffemaskinen är framtagen för att med smidighet och precision kunna bevara den arom och karaktär som finns i våra kapslar. Bara den exakta mängd vatten som behövs för att brygga en kopp värms upp. Med en Nespresso®-maskin tar det inte mer än några sekunder att brygga en rykande färsk espresso, ristretto eller lungo

Spara tid (och pengar)

Vi vet alla hur svårt det kan vara att ta sig upp på morgonen och det absolut sista du vill är att behöva stressa iväg efter att ha legat kvar i sängen lite för länge. Med en kapselmaskin slipper du oroa dig! Ett enkelt knapptryck är allt som behövs för att starta morgonen på rätt sätt med en krämig espresso, ristretto eller lungo. Och du – med en lyxig kaffeprenumeration från Coffydoor slipper du dessutom oroa dig för att dina kaffekapslar tar slut. Kan det bli bättre? 

Som trogna kaffeälskare är vi väl medvetna om att gott kaffe snabbt kan bli en ganska dyr vana. Jämfört med en espressomaskin är en kapselmaskin inte bara enklare att underhålla, utan även billigare. Med en kaffeprenumeration från Coffydoor kan du dessutom njuta av fördelarna med en kapselmaskin, utan att tumma på kvalité eller upplevelsen av din perfekta kopp kaffe. Få mer smak, mer tid och mer pengar över att lägga på andra viktiga ting i livet med kaffekapslar från Coffydoor. Ta det lugnt, eller jobba hårt. Hursomhelst ordnar vi kaffet. 

Convenience 

Kapselmaskiner är en smidig lösning som gör det enkelt för alla att njuta av riktigt gott kaffe med bara några knapptryck. Ingen avancerad bruksanvisning eller specialistkunskaper behövs – och med kaffekapslar från Coffydoor blir din perfekta kopp ännu godare! 

Nespresso®-maskiner är också väldigt enkla att rengöra. Till skillnad från vanliga espressomaskiner behöver du inte hålla på med en massa krånglig rengöring efter varje användning. Nespresso®-maskinen har nämligen en inbyggd behållare för använda kapslar med plats för minst 6 förbrukade kaffekapslar innan det är dags för rengöring!

Kapselmaskinen från Nespresso® är enkel att plocka isär och alla komponenter går att tvätta i diskmaskin. För att ta hand om din kaffemaskin kan vi även rekommendera Nespresso®-kit för kalkavlagring. På så sätt kan håller du maskinen fräsch och kan njuta av riktigt gott kaffe, precis som när du använde den för första gången!

Förstklassig njutning

Vårt kaffe är framtaget på speciellt utvalda bönor som rostas i ett av Italiens äldsta kafferosterier, paketerat i en nutida kapsel för att se till att kaffets aromer förblir färska och smakrika. Allt för att kunna erbjuda dig högkvalitativt kaffe, utan kompromisser. 

Kapseln stänger ute ljus, fukt, bakterier och syre som riskerar att förstöra kaffets karaktär och garanterar den perfekta koppen kaffe, varje gång. Med kaffekapslar från Coffydoor får du ett kaffe som lovar mer, helt enkelt.

Miljövänliga kaffekapslar

Många menar att kaffekapslar är en miljöbov eftersom många produceras av engångsplaster. På Coffydoor är vi fast beslutna om att göra skillnad. Därför har vi valt att använda aluminium i våra kapslar – ett hållbart och återvinningsbart material. På så sätt kan du njuta av din perfekta kopp kaffe samtidigt som du gör ett bra val för miljön. Härligt va

_______________

Upplev skillnaden med exklusiva kaffekapslar till Nespresso® från Coffydoor. Prova 30 kapslar hem till dörren för bara 59 kr. Snabbt, smidigt & riktigt gott kaffe -  PROVA NU

Tillbaka till blogg